Do dii, nyt on sitten saatu vahvistettu kaupunginhallituksen päätös kauppakirjan hyväksymisestä. Juoksin sitten heti aamusta tekniselle puolelle hakemaan tontin maksulappua, jotta saisin sitten nämäkin asiat eteen päin. Ja nyt on sitten tontti maksettu, bai bai rahat, varainsiirtoverot reilassa ja eikun toisten papereiden kimppuun. Lainhuutohakemuksen täyttäminen oli maailman helpointa, mutta kiinnityshakemuksen täyttö pistää vähän miettimään. Pitää varmaan soittaa aamulla pankkitätille ja kysyä neuvoa häneltä, että mitä ne summat on mille kiinnitystä voi hakea. No, kysyvä ei tieltä eksy.

Tänään tuli myös rakennepiirustukset talotehtaalta. Kauhea pumaska paperia. Siitä pitää sitten viedä rakennustarkastajalle oma nippu.

Ensi viikolla mies saa ottaa oman osansa tähän projektiin. Perustuksia ja tonttia varten pitää kilpailuttaa sorat, en kyllä suostu maksamaan yhtään ylihintaa mistään. Niin ja se takkakin pitäisi päättää, että mikä sitten otetaan. Kaksi vaihtoehtoa on enää kehissä, taitaa hinta ratkaista sitten mihin päädytään. Keittiöfirmojen hinnoissa ei kyllä tunnu olevan eroa. Tässä kyllä kallistumme kalliimman puolelle, siinä kun on paremmat kodinkoneet ja värimaailma on juuri se mitä ollaan haettu koko ajan.