Huh huh, ei voi muuta kuin todeta, että onneksi talo tulee valmiina pakettina. Sen verran on ollut kiirettä kaiken paperisodan kanssa, että enää ei olisi voimia lähteä rakentamaan. Ei kai tässä muuten olisi kiire tullut, mutta kun tehtaalta ilmoitettiin, että talo tuleekin aijotusta taas 2 viikkoa aikaisemmin ja kaikki lupapaperit oli vielä vaiheessa. Siinä on sitten juostu kaupungin teknisellä puolella, väännetty piirustuksia valvojan kanssa, vesi- ja sähköliittymät tilattu ym. ym. Ja siinä sivussa on käyty töissä, koulutuksessa ja kotonakin on pitänyt vielä ehtiä käydä kääntymässä. Niin ja sitten on juostu keittiökalustefirmoissa vääntämässä tarjousta. Se onkin oma lukunsa.

Niin, meille tulee talo sisutusvalmiina, töitä siltäkin on siis edessä. Mutta saadaanpa sitten oman näköinen heti kerralla. Tilaukseen otettiin keittiö, kun siitä saatava hyvitys on niin pieni, että ei kannattanut jättää pois. Siirretään kaappeja kodinhoitohuoneeseen ja tulevaan autotalliin. Kodinkoneet sitten kaupataan eteen päin, eli jos jotakuta kiinnostaa, niin vielä ei ole muusta varausta kuin tiskarista. Pesuhuonetilat laitetaan laatalle joskus vuoden päästä, niin eipä sitten harmita talon elämisestä johtuvat halkeamat tuoreissa vesieristeissä, siihen kun saa aina varautua. Nyt vain äkkiä alakerta asuttavaan kuntoon, muutto sisään ja sitten alkaakin yläkerran laitto, että me aikuiset päästään muuttamaan omaan rauhaan ;)

Perustukset tulee 9 tai 10 viikolla ja itse talo vkolla 13. Vyörysuojat, vesi-, viemäri- ja sähkökaivuut meille tekee kehuttu kaivurimies. Siinä annetaan mieluusti työ sellaiselle, jolla työ käyttää ja tulee varmasti kaadot yms. tehtyä kerralla oikein. On sitä tuossa sisätiloisssa itsellä ihan tarpeeksi vääntämistä. Ja sitten jossain vaiheessa se talli ja ihanan iso terassi takapihalle, 4 x 16 metriä! Appiukolle vain terveisiä, että meillä saa tulla käymään vasara kädessä Silmänisku

Tässä vielä kuvaa tontilta, koekuopat kaivettiin tammikuun alussa 09.