Voiko niitä olla liikaa? Lasten mielestä ehkä voi olla, mutta onneksi tuo toinen puolisko ei pidä yhtään pahana hurahdustani kys. asiaan (tietää, että en maksa koskaan turhasta) ja tähän asiaan minulla on siis vapaat kädet. Laitanpa siis muutaman kuvan tähän kaiken rakentamisen ja nakertamisen väliin. Huomasin kyllä, että kaikkia en ole tallentanut kameralle, mutta eiköhän niitä tule tänne pikkuhiljaa näitäkin sitten lisää.

Kaikissa lyhdyissä en käytä aitoja kynttilöitä, ihan paloturvallisuuden puolesta. Tässä lyhdyssä palaakin usein valot jopa yöllä, ledit kun ei syö tuota kallista sähköä niin kauheasti =)

Keittiön uudelle verholaudalle täytyi ehdottomasti saada tuikkuja yms. Mutta kohtuudella, en halua ympärilleni krääsätaivasta, pölyjen pyyhkiminen saa karvat pystyyn. Meillä siis yritetään noudattaa vähemmän on enemmän-ideologiaa, parhaamme mukaan.

         

"Partylite"

Uusimpana hankintana nämä "köyhäinhopeiset" tuikkukynttilänjalat. Luovat todella kauniin valon ympärilleen.

Aidon liekin kuvaaminen niin, että kuvasta tulee vielä hyvä, on todella haasteellista. Täytyy oikein alkaa opetella tuon kameran kanssa kys. lajia.

Sellaista tällä kertaa. Ja ne pihakuvien ottamiset jäi sitten ensi viikonlopulle, eihän tuolla ulkona näe mitään! Sunnuntaina oli ajatus kuvata, mutta vettä satoi sen verran rankasti, etten uskaltanut ajatellakaan kameran ulkoiluttamista.