Do dii, tänään tuli sitten perustussokkelien puolesta valmista. Työmiehet viimeistelivät palkit kuntoon, asensivat etukuistin perustukset ja valoivat takan pohjan. Huomenna on sitten edessä toisen miehen kaivuriurakka eli salojat, viemäri, sähkö, vyörysuojatjne. Isännällä alkaa taas roudarin hommat, mutta onneksi on vapaata. Viikonloppuna ajateltiin tehdä vähän risusavottaa tontilla, laittaa vesuri heilumaan ja karsia "ojan" reunamilta pienempää puuta yms. Ja muistetaan tietenkin työturvallisuus.

Tässä kuvakollaasi tältä päivältä:

Takan pohja valmiina odottamassa

Ja taas kuraa

Etukuistin tolpat

Öhöm, käydessämme illalla tontilla, huomasimme, että yhdestä välistä oli jäänyt toiselta puolen kura pois! Onkohan tällä käytännön puolesta merkitystä?

Tässä kuvassa emäntä kiipesi sokkelien päälle, jotta sai kuvaperspektiiviä myös tältä kantilta. Huomaa myös "hieno" pihatie, nyt saadaan auto omalle tontilleSilmänisku.

Toivottavasti talo nyt sitten tosiaankin on tulossa 2 viikon päästä, laskusta ei nimittäin ole kuulunut vielä yhtään mitään! Jos ei huomenna kuulu, täytyy varmaan soitella myyjälle.