Huh, nyt vihdoin ja viimein niitä kuvia, tällä kertaa pihasta pääasiassa kun nuo portaat on vielä pikkasen kesken.  Pihan sora-alue on nyt jotakuinkin ojennuksessa, kiitos mieheni avun ja näppärän vaimon joka kävi naapurista "lainaamassa" lätkätäryn, saatiin tuo pihaantulokin samantien fiksuksi ja tasaiseksi. Ja nurmikkokin vihertää ja kesäkukat kukkii =) Tästä on hyvä jatkaa lomaa ja jatkaa tekemistä samaan tahtiin. Appiukko saapuu huomenna ja sitten maanantaina alkaa terassin kaiteiden ja kattopergolan teko. Itsellä työn alla suihkulähde-alueen saaminen valmiiksi, tallin nurkkalautojen ja ikkunalautojen maalaaminen ja, ja,  ja, tekemistä riittää, koko listaa en edes itseni takia jaksa tähän alkaa kirjoittamaan, mutta valmista tulee koko ajan, sehän se on tärkeintä.

Mutta siis niitä kuvia:

Sisääntulo

 































Juu, tiedän, kuistilla on uintipyyhkeet yms. kuivumassa juuri kuvan ottohetkellä, mutta eikös se ole kesäelämää?


Tuonne vasemmalle olisi sitten ensi viikolla tarkoitus saada niitä kaiteita yms. aikaiseksi. Soraa riitti niin hyvin 18 tonnin kuormasta, että levitettiin sitä myös tallin yhdelle reunalle, on huomattavasti mukavampi kävelläkin tästä nyt. Ja huom. kaikki levitys tehtiin käsin!

Ja näkymä tallin kulmalta kohti sisääntuloa.


Tekastiinpa isännän kanssa tässä kaiken sivussa roskikselle valmiiksi pohjakivetys. Tähän tulee sitten jossain vaiheessa katos ympärille :)


"Sanomalehtiportaat", ei vainkaan vaan rappusten suojaus kun runko sai päälleen valkoisen maalin. Portaat on maalattu ruskeaksi sävytetyllä venelakalla. Laitan kuvia sitten kun koko komeus on viimeistä piirtoa vaille valmis, nyt vielä hitusen kesken.

Näistä siis nautimme ja jatkamme tekemistä.
Aurinkoista kesää Ranch Overhousesta kaikille =)